Anmäl ditt intresse!

Nu bygger vi 1700 lägenheter.

Längta hem till en ny stadsdel.

Vi öppnar upp bruksområdet ner mot Munksjöns västra strand med gränder, gator och torg. Och med lägenheter, kontor, restauranger och affärslokaler. Det blir en vibrerande stadsdel att leva, bo och verka i, med klokt utbyggd service och närhet till kommunikationer.

Arbetet med den nya stadsdelen har pågått ett tag och det som till en början enbart var en byggarbetsplats fylls nu med boende i takt med att hus blir färdiga. Byggnaderna är nya och marken är historisk. Successivt fylls platsen återigen med själ och personlighet.

Fastighetsbolagen Tosito och Lustgården bygger och utvecklar Munksjöstaden till att bli en attraktiv och modern stadsdel. Förutom 1700 bostadsrätter och hyresrätter byggs även kontor, förskola, restauranger, apotek, mataffär, vårdcentral och affärer, totalt 20 000 kvm kommersiella lokaler.

Vill du bo i hyresrätt?

Den nya Munksjöstaden kommer rymma ett stort antal hyresrätter i olika storlekar. De första hyresgästerna är på plats i Kommunals hus i kvarteret närmast Munksjötornet, och fler är på väg in under 2017.

Kommunal bygger också ytterligare ca 100 hyresrätter i Kvarter 5, nära Torparondellen och Lustgården bygger Kvarter 9 som ska innehålla 150 hyresrätter med fantastiskt sjönära läge.

Lustgårdens Kvarter 9 kommer bestå av lägenheter i blandade storlekar, från 1-4 rum och kök, alla med mycket hög kvalitet på materialvalen. Fastighetens härliga läge gör att alla lägenheter kommer ha antingen balkong eller uteplats med utsikt över vattnet. I bottenvåningen anpassar vi lokalerna för den kommunala förskola som ska flytta in.

Lämna din intresseanmälan för att hyra en lägenhet i Munksjöstadens Kvarter 9 på Lustgårdens hemsida.

Eller bostadsrätt?

Hittills har närmare 200 bostadsrätter sålts av Riksbyggen i de tre föreningarna Disponenten, Brukspatronen och Pappersmakaren. Lägenheterna i Disponenten är bebodda sedan december 2016 och under 2017 fylls även Brukspatronen och Pappersmakaren med invånare. Intresset för att bli ägare till en bostadsrätt i Munksjöstaden har varit enormt och nu ser vi fram emot att fortsätta se husen och stadsdelen fyllas med folk.

Under våren 2017 påbörjade Tosito försäljningen av sin första bostadsrättsförening i Munksjöstaden, Kvarter 10. Föreningen kommer bestå av ca 150 lägenheter i olika storlekar och ska ligga centralt i stadsdelen, nära allt du behöver och i anslutning till det som ska bli Munksjötorget. Byggstart sker under höst/vinter 2017. Etapp 1 och 2 är slutsålda och nu är det den tredje och sista etappen som är aktuell. Besök kv10.tosito.se för mer information.

Allmän Intresseanmälan bostäder

Du gör din intresseanmälan hos respektive företag.
Tosito Lustgården Riksbyggen