Lämna intresse för nästa etapp

Hyresrätter med bästa läget i kvarter 9 och 11

Efter sommaren påbörjas uthyrning av Lustgårdens lägenheter i kvarter 9. Med bästa läge i Munksjöstaden byggs 145 högkvalitativa lägenheter i olika storlekar, med beräknad inflyttning till våren 2018. I kvarteret kommer det också att finnas en förskola samt garage i källaren.

Munksjöstaden utvecklas i stadigt tempo med ett nytt kvarter i kvartalet. Efter kvarter 9 står kvarter 11 på tur med 110 stycken moderna hyresrätter. Vi har öppnat upp en intresseanmälan för kvarter 11.

Intresseanmälan hyresrätter i kvarter 9 och 11

 

Attraktiva bostadsrätter i kvarter 10

Första försäljningsetappen med 28 bostadsrätter i kvarter 10 är avslutad. I månadsskiftet augusti-september kommer nästa möjlighet att komma över ett bostadsrättskontrakt. Då släpps cirka 80 lägenheter till försäljning.

Kvarter 10 erbjuder unika bostadsrättslägenheter i Munksjöstaden – Jönköpings nya stadsdel mitt i stan. Här får du ett av stans bästa lägen och formstark arkitektur med generösa ljusinsläpp.

Totalt byggs 147 yteffektiva lägenheter i kvarteret, fördelade på fyra huskroppar som tillsammans ramar in en grön innergård.

Intresseanmälan bostadsrätter i kvarter 10

 

Bonum Brf Villa Byslätt

Brf Villa Byslätt är namnet på Riksbyggens första Bonum-förening i Munksjöstaden; ett perfekt boende för dig som fyllt 55 år och som vill göra livet lite enklare.

Intresseanmälan Brf Villa Byslätt