Anmäl ditt intresse!

Vi skapar nya affärsmöjligheter.

Människor ska trivas och drivas framåt.

Munksjöstaden kommer fullt utbyggt kunna erbjuda ca 20 000 kvm kontors- och handelslokaler. Det runda Munksjötornet i södra Munksjöstaden har hela 16 våningar och är därmed högst i Jönköping.

Restaurang och konferensverksamhet drivs av Restaurang VY, både i entréplanet och i skybaren på översta våningen, som har nackspärrs-panorama över södra Vätterbygden. I de övriga lokalerna huserar IT-bolaget Evry, advokatbyrån Wesslau Söderqvist, Nordea och träningscentret Cardio Club. För att hyra kontor i Munksjötornet, fyll i en intresseanmälan på Tositos hemsida.

Släpp loss din rörelseenergi.

Oavsett vilken rörelse du drömmer om, eller redan driver idag – tveka inte att höra av dig till oss på Tolust. I de hus som nu växer fram i Munksjöstaden förbereds för modernt stadsliv. Mataffär, apotek, vårdcentral och förskola är på väg in. Det kommer dessutom finnas fler spännande lokaler, möjliga att skräddarsy för olika affärsidéer.

Anmäl ditt intresse, berätta för oss vilken typ av verksamhet du skulle vilja driva vid Munksjöns strand. Har du några speciella önskemål om storlek, våning och läge för dina lokaler? Nu bygger vi i rask takt en ny stadsdel – en mötesplats för företag och företagsamma människor.

Intresseanmälan lokaler & kontor

Du gör din intresseanmälan hos respektive företag.
Tosito Lustgården