Munksjöstadens dag 26 augusti

För tredje året i rad bjuder vi in alla som är nyfikna på vad som händer i Munksjöstaden att titta och prata med oss om utvecklingen. Mycket har hänt sedan första spadtaget togs, och vår nya stadsdel är numera både arbetsplats och hem för ett växande antal Jönköpingsbor.

På torget utanför Munksjömagasinen och ner mot sjön bjuder vi på musikunderhållning, kaffe och glass mellan klockan 11 och 14 den 26 augusti. Representanter från Tolust, Tosito och Lustgården kommer finnas på plats, tillsammans med några av de företag som bedriver verksamhet i Munksjötornet.

Passa också på att besöka Riksbyggens visningslägenhet på Vaggerydsgatan. I bostadskvarteret närmast Munksjötornet finns representanter från Riksbyggen på plats och visar upp en av kvarterets lägenheter. Följ Riksbyggens flaggor och skyltar för att hitta rätt.

I år sammanfaller Munksjöstadens dag med H2O Jönköping, sommarens stora fest på och omkring stadens vatten. Vid Munksjömagasinen kommer det vara mycket på gång, här går starterna för tävlingarna i allsvenskan i segling, och de publika delarna av tävlingarna är förlagda hit under hela helgen.